LA VUELTA, ETAPA A PONTEVEDA
Avui hen hagut de fer més de 400 km. per arribar a Pontevedra, hem arribat a l'hora de dinar i plovia una mica, ens han aconsellat un bon restaurant i hem dinat com reis. Finalment a les 6 de la tarda ha parat una mica i he tingut temps per muntar el mural i pintar-lo. Ha anat m olt bé.
Llavors ens hem allotjat a l'hotel i desseguida ha vingut lo millor del dia, un sopar exquisit, lo millor de la vuelta. Pops a la Gallega i marisc a dojo. He disfrutat com mai. No tinc ni idea de quin ciclista va primer, ni m'interessa gaire. Darrerament el que més m'atrau és la VUELTA GASTRONÒMICA A ESPANYA
Avui hen hagut de fer més de 400 km. per arribar a Pontevedra, hem arribat a l'hora de dinar i plovia una mica, ens han aconsellat un bon restaurant i hem dinat com reis. Finalment a les 6 de la tarda ha parat una mica i he tingut temps per muntar el mural i pintar-lo. Ha anat m olt bé.
Llavors ens hem allotjat a l'hotel i desseguida ha vingut lo millor del dia, un sopar exquisit, lo millor de la vuelta. Pops a la Gallega i marisc a dojo. He disfrutat com mai. No tinc ni idea de quin ciclista va primer, ni m'interessa gaire. Darrerament el que més m'atrau és la VUELTA GASTRONÒMICA A ESPANYA
No hay comentarios:
Publicar un comentario